Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Topro Pegasus Carbon rollator

Referentie:

Staat: Nieuw product

Moderne, strakke en lichte rollator van carbon waar elegant design en functionaliteit worden gecombineerd om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen. Dit ontwerp zorgt samen voor het hoogste niveau van TOPRO-kwaliteit, veiligheid en stabiliteit bij een gewicht van slechts 6,1 kg * (inclusief boodschappentas 6,6 kg)

Leverbaar in de kleur: Wit, Blauw en Rood 

€ 754,99 incl. btw

Waarom Jeremiasse?

Deskundig personeel
Snelle levering
Gratis retour


Meer informatie

Hoge kwaliteit en comfort

Veiligheid, hoge duurzaamheid, een rem (waarvoor patent is aangevraagd) en verschillende geavanceerde functies zijn opvallende kenmerken van de TOPRO Pegasus. Eenvoudige bediening en wendbaarheid. Schokabsorberende banden en kogellagers in wielen en vorken voor een comfortabele rit.

Veiligheid in het donker

Reflectoren op het frame, vergrendelbare wielen en de boodschappentas zorgen voor 360 graden zichtbaarheid en voor veiligheid in het donker.

Verfijnd ontwerp

Gedeeltelijk geïntegreerde remkabels en moderne reflecterende banen op het frame.

Gebruiksvriendelijke hoogteverstelling

De numerieke schaal maakt eenvoudige aanpassing van de handgrepen mogelijk.

Elegante en praktische boodschappentas

Het elegante rollator-ontwerp gaat verder met de boodschappentas. Afneembaar en praktisch, met binnenvak voor opslag van kleine spullen, zoals sleutels en een handtas.

De ingetrokken positie biedt meer zicht naar voren om de veiligheid van de gebruiker te verbeteren. Draagvermogen tot 10 kg.

Accessoires