Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Persoonsgebonden budget (pgb)

Sinds de invoering van de Wmo hebben klanten wettelijk de mogelijkheid om zelf met een PGB hun rolstoel of scootermobiel te kiezen en te kopen. Uw gemeente is verplicht u hiervoor de gelegenheid te geven.

Jeremiasse begrijpt dat u als klant graag zelf een keuze wilt maken voor een merk en type voorziening.

Voor Jeremiasse is het vanzelfsprekend dat klanten met een PGB vakkundig geadviseerd worden bij een keuze uit nieuwe adequate voorzieningen. Er zijn ook mogelijkheden u te begeleiden bij de aanvraag van uw Persoonsgebonden Budget. 

Als klant kunt u een keuze maken uit voorzieningen uit ons totale assortiment. Jeremiasse voert vrijwel alle merken en typen op de Nederlandse markt, maar ook in sommige gevallen ook uit het buitenland. Belangrijk is dat u nog vele jaren na aanschaf onbezorgd van uw voorziening gebruik kan maken. Als klant met Pgb bent u bij Jeremiasse van harte welkom om uw wensen te bespreken om tot een oplossing te komen die u past. 

Klanten met een PGB worden door ons voorzien van een duidelijke offerte van de gekozen voorziening met mogelijkheden voor verschillende onderhoudscontracten. Bij gebruik van een onderhoudscontract kunt u van onze dienstverlening gebruik maken, die o.a. inhoudt: 

  • dezelfde rechten bij storingsmelding als via uw gemeente
  • vervangende voorziening bij langer durende reparaties 
  • een jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt 
  • 24 uursservice (afhankelijk van het onderhoudscontract)