Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Kompas elektrische rolstoel

Referentie: Kompas elektrische rolstoel

Staat: Nieuw product

De Kompas is een lichtgewicht, opvouwbare, elektrische rolstoel die de vrijheid van elektrisch rijden combineert met het compacte design van een handbewogen rolstoel

Klik hier voor Afspraak maken

€ 2.575,00 incl. btw

Waarom Jeremiasse?

Deskundig personeel
Snelle levering
Gratis retour


Meer informatie

De Kompas combineert de vrijheid van een elektrische rolstoel met het compacte ontwerp van een handbewogen rolstoel: ideaal voor mensen die een actieve en onafhankelijke levensstijl willen behouden, zonder in te leveren op ruimte of gemak. Als een van de lichtste en meest compacte opvouwbare elektrische rolstoelen op de markt, is de veelzijdige Kompas de perfect elektrisch aangedreven oplossing.

Gemakkelijk op te vouwen en compact

Dankzij een uitgelezen ontwerp, kan de Kompas snel en gemakkelijk worden opgevouwen met minimale moeite. De elektrische rolstoel heeft ingeklapt een indrukwekkend kleine voetafdruk, vergelijkbaar met de grootte van een handbewogen, opvouwbare rolstoel. Dit compacte formaat, in combinatie met de mogelijkheid om opgevouwen rechtop te staan, maakt de Kompas ideaal voor opslag in krappe ruimtes zoals onder de trap of tussen meubels.

lichtgewicht en transporteerbaar

Met een gewicht van minder dan 21 kg* is de Kompas de meest compacte en lichtgewicht elektrische rolstoel in zijn klasse. Geoptimaliseerd voor gebruiksgemak, kan de rolstoel moeiteloos worden opgetild, bijvoorbeeld om ergens in huis te plaatsen of om in de kofferbak van een auto te vervoeren.

* zonder batterij

Veelzijdig, handig en leuk!

Of het nu is voor thuisgebruik, alledaagse uitstapjes of spannende dagtochten, met de zeer wendbare Kompas kun je gemakkelijk elektrisch rijden met een snelheid van max. 6,4 km/u en een bereik van max. 11 of optioneel 18 km.