Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Easy Go Scootmobielfiets

Referentie: Easy Go Scootmobielfiets

Staat: Nieuw product

Direct leverbaar!

De Easy Go scootmobielfiets is een uniek product, het is een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel. De Easy Go is zeer wendbaar en  compact en als elektrische driewieler die u op verschillende manieren kunt gebruiken. 
Deze fiets staat klaar voor u in onze showroom. Bij voorkeur op afspraak bezichtigen. Klik hier voor Afspraak maken

€ 6.911,63 incl. btw

-€ 987,37

€ 7.899,00 incl. btw

Waarom Jeremiasse?

Deskundig personeel
Snelle levering
Gratis retour


Meer informatie

Elektrisch achteruit
U kunt eenvoudig wisselen tussen de verschillende manieren van fietsen en de verschillende snelheden. De Easy Go heeft een comfortabele zitting die u ook ondersteuning in de rug geeft. Zodra u de voetenplaat omhoog klapt wordt de aandrijving via de trappers geactiveerd en kunt u fietsen. U kunt er net als een “ scootmobiel”  ook makkelijk boodschappen mee doen. De Easy Go maakt gebruik van de extra sterke en zuinige Silent HT motor van Van Raam. Standaard voorzien van elektrisch voor- en achteruit.

De scootmobielfiets heeft een lage toegankelijke instap, een plezierige rechte zitpositie, is compact, wendbaar en stabiel. Er is geen rijbewijs of ander rijvaardigheidcertificaat nodig om de Easy Go te mogen berijden. Wel moet er een verzekering voor afgesloten worden. Een verplichte WA verzekering voor schade aan derden is rond de 50 euro per jaar, volledig casco (WA en schade, diefstal etc aan de eigen Easy Go) is rond de 300 euro per jaar.

Onder andere geschikt voor:
Volwassen met een wisselend ziektebeeld die (mee) willen trappen maar ook de mogelijkheid willen hebben om de elektromotor alles te laten doen als fietsen niet (meer) gaat.

Kenmerken

  • Lichtlopend
  • Stabiel
  • Wendbaar
  • Compact
  • Lage instap
  • Goed zicht
  • Makkelijk om te schakelen van fiets naar elektrische fiets en naar scootmobiel functie.