Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Maxi Comfort driewielfiets

Staat: Nieuw product

Een lage instap driewielfiets. De Maxi Comfort heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie.

Dit product is niet meer op voorraad

€ 0,00 incl. btw

Waarom Jeremiasse?

Deskundig personeel
Snelle levering
Gratis retour


Meer informatie

Moderne lage instap driewieler: Van Raam heeft een variant op de traditionele driewielfiets. Deze heeft een lage ruime instap en een andere zitpositie. Je zit niet boven de trapas maar er iets achter. Je zitpositie is hierdoor lager, je kunt altijd met beide benen op de grond komen en toch een optimale kniebeweging maken. Bij deze variant hoef je je been niet zover omhoog te tillen bij het opstappen maar kun je de fiets onder je door trekken en gaan zitten. Doordat het zwaartepunt lager ligt voelt deze driewieler ook comfortabeler aan. 

Door de andere zitpositie ontstaat er een ergonomische zithouding: rug, schouders, nek en polsen worden minder belast. De Maxi Comfort is leverbaar met een kleiner, normaal en extra hoog frame. Deze fiets is voor veel mensen eenvoudiger te berijden dan een traditionele driewielfiets. Er zijn veel opties zoals een schakelpook, rugsteun, voetenbakjes en een elektromotor voor trapondersteuning. Vele opties mogelijk.

De Maxi Comfort kan als optie worden uitgerust met een elektromotor die als trapondersteuning het fietsen makkelijker maakt.