Vacatures

Vacature voor ergotherapeut, fysiotherapeut, oefentherapeut of verpleegkundige

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig indiceren en adviseren van de juiste hulpmiddelen, met eventuele aanpassingen, binnen een bepaalde contracten. Het betreft telefonische indicaties, maar ook bij de eindgebruiker thuis als een persoonlijke indicatie noodzakelijk is om vast te kunnen stellen hoe de zorgbehoefte dient te worden ingevuld. Passingen in instellingen kunnen een onderdeel van de werkzaamheden vormen. Ook zorg je voor de administratieve zaken ter voorbereiding van het opstellen van de offerte/order en geef je telefonisch advies en informatie aan klanten. Je bent de spil tussen de opdrachtgever (gemeente) en de eindgebruiker. Het bepalen van de juiste oplossingen voor een eindgebruiker maakt het werk veelzijdig. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

Profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een flexibele en resultaatgerichte instelling. Je kwaliteiten zijn: sociaal, creatief, inventief, representatief, zelfstandig en commercieel. Verder beschik je over een afgeronde HBO opleiding, goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.jeremiasse.nl.  Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar mloemij@jeremiasse.nl